Η Plegma Net επιβράβευσε τους πωλητές με μια ετήσια κάλυψη ιατρικής περίθαλψης!

H Plegma Net στις Ημέρες Καριέρας!
October 10, 2017
Η παρουσία της Plegma Net στις Hμέρες Καριέρας!
October 16, 2017

Η Plegma Net επιβράβευσε τους πωλητές με μια ετήσια κάλυψη ιατρικής περίθαλψης!

Η Plegma Net σε επιβραβεύει με το καλύτερο δώρο ζωής! Στην Plegma Net η προσπάθειά σας μετράει, και την επιβραβεύουμε σε κάθε ευκαιρία! Η ομάδα των πωλητών μας έπιασε το στόχο της, και η Plegma Net τους χάρισε μια ετήσια κάλυψη ιατρικής περίθαλψης  ΕΥ Club! Γιατί η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό της ζωής μας! Οι συνεργάτες μας αποτελούν πάντα για εμάς την Νο. 1 προτεραιότητα! Στις απαιτητικές στιγμές που ζούμε, η Plegma Net φροντίζει το ανθρώπινο δυναμικό της, προσφέροντας εκτός από τις βασικές παροχές όπως μισθό & ασφάλιση, πολύ περισσότερα έξτρα μπόνους παραγωγικότητας, για όλες τις καθημερινές αλλά και τις πιο σημαντικές ανάγκες τους! Ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο κάτω από την ομπρέλα της Plegma Net, και οι ιδανικές συνθήκες εργασίας, η ανταμοιβή, οι ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, αποτελούσαν πάντα μονόδρομο και αναγκαία προϋπόθεση τόσο για τη δική σας, όσο και για τη δική μας ανάπτυξη & εξέλιξη! Μπες κι εσύ στην ομάδα της Plegma Net και πέτυχε όλους τους στόχους σου! Κάνε κλικ εδώ και στείλε μας τώρα το βιογραφικό σου!
Ακόμη μία ομάδα πωλητών της Plegma Net επιβραβεύθηκε για τις πολύτιμες υπηρεσίες της με πλούσια δώρα ! Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και σε όλα τα παιδιά!
Μία ακόμη βράβευση στους πωλητές της Plegma Net πραγματοποιήθηκε με σύσσωμη την ομάδα μας να λαμβάνει πολύτιμα bonus παραγωγικότητας για τις επιδόσεις της!