Ημέρες Καριέρας 14/15-10-2017

PlegmaNet.gr - Athens Job Festival
Η Plegma Net βρέθηκε στο Athens Job Festival!
October 2, 2017
H Plegma Net στις Ημέρες Καριέρας!
October 10, 2017

Ημέρες Καριέρας 14/15-10-2017

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνονται στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2017 από το  kariera.gr στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα.

Οι 3 βασικότεροι πυλώνες της αγοράς «Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα» θα φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα αλλά και πολυεθνικές.

Οι Ημέρες Καριέρας 2017 απευθύνονται σε νέους και νέες που αναζητούν εργασία, αλλά και σε επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους ή να δοκιμάσουν νέα μονοπάτια!

Το διήμερο περιλαμβάνει συνεντεύξεις εργασίας, ενημέρωση για graduate trainee programs/εκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και δωρεάν Συμβουλευτική Καριέρας και Βιογραφικού.

Ελάτε στη φετινή συνάντηση Ημέρες Καριέρας 2017 για να γνωρίσετε και να συζητήσετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Κάνε κλικ εδώ και μάθε περισσότερα!

Ημέρες Καριέρας - Plegmanet.gr