Ημέρες Καριέρας 12/13-10-2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
September 12, 2019
Η παρουσία της Plegma Net στις Hμέρες Καριέρας!
October 14, 2019

Ημέρες Καριέρας 12/13-10-2019

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνονται στις 12 & 13 Οκτωβρίου 2019 από το  kariera.gr στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα. Στελέχη, σπουδαστές και όσοι αναζητούν εργασία έρχονται σε επαφή με εκπαιδευτικούς φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις.

UP Event

Το Up Event, το πιο αισιόδοξο Event της χρονιάς, αποτελεί παράλληλη δράση των Ημερών Καριέρας και πραγματοποιείται στο Αεριοφυλάκιο 1 (Αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84).

Διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους τομείς εργασίας, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο της εξέλιξης στους παρευρισκόμενους.

Μέσα από προσωπικές τους εργασιακές εμπειρίες μας καταλαβαίνουμε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και μας υποδεικνύουν τον τρόπο να κάνουμε την ιδέα μας πραγματικότητα.

Οι Ημέρες Καριέρας 2017 απευθύνονται σε νέους και νέες που αναζητούν εργασία, αλλά και σε επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους ή να δοκιμάσουν νέα μονοπάτια!

Δωρεάν Σεμινάρια

2 δωρεάν σεμινάρια, “Digital Marketing: Search, Display & Social” και “Ηow to build a Digital Marketing Plan”, από το Grow Greek Tourism Online της Google στις Ημέρες Καριέρας #growgreektourismonline στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων! Αναπτύξτε ψηφιακές δεξιότητες και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης.

Κερδίστε μια Εκπαιδευτική Υποτροφία

Το kariera.gr και το Alba Graduate Business School, Τhe American College of Greece, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, θα προσφέρουν για έβδομη χρονιά μια πλήρη υποτροφία σε νέους και νέες που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομικά/κοινωνική ομάδα.

 

Κάνε κλικ εδώ και μάθε περισσότερα!